KONTAKT

Kontakt

Olajens Denim AS

Showroom & Agency - Skar Agency AS

Ofte stilte spørsmål

Question Hvor lang er leveringstiden?
Answer

Dette kommer an på hvilken tid på døgnet bestillingen blir mottatt, og hvor pakken skal sendes. Vanlig leveringstid er 2-5 dager.

I ferier og høytider kan lengre leveringstid påberegnes.

Question Når blir bestillingen min sendt?
Answer

Vi gjør alt vi kan for å sende ut bestillinger samme dag som vi mottar ordre.

Dette kommer an på hvilken tid på døgnet bestillingen blir mottatt. Det er høyt prioritert hos oss at våre kunder skal motta varen/varene så snart som mulig!

Vanligvis sender vi ut bestillinger 1-3 dager etter bestillingen er mottatt. I ferier og høytider kan lengre leveringstid påberegnes.

Question Hvor kan jeg finne ordre bekreftelse på kjøpet?
Answer

Så snart du har fullført kjøpet, vil du motta en e-post med ordrebekreftelse fra oss. Har du noen ytterligere spørsmål, kan dette rettes til ordre@olajeans.com

Vi vil svare deg så fort vi kan, og innen 24 timer fra e-mailen er mottatt.

Question Hvordan kan jeg spore pakken min?
Answer

På din ordrebekreftelse, som blir sendt til din registrerte e-post adresse, vil det også stå en sporingslink og/eller sporingsnummer. Her kan du følge pakken fra den aktiveres med Mybring – Posten, og til den er ankommer deg med avtalt utleveringssted.

Question Hvordan bytter jeg en vare?
Answer

Vi forsøker etter beste evne å oppgi mest og best mulig informasjon rundt produkt beskrivelser, størrelser og måleskjema på produktene. Men av og til er det slik at passformen ikke var som antatt, eller at valgt størrelse ikke passet. Ønsker du å bytte størrelse eller ben lengde på det samme produktet du allerede har kjøpt, kan du enkelt benytte skjema som følger ordren din, og oppgi hva du ønsker å bytte til. Vi tilbyr fraktfritt bytte av varer med pris over 999 kr. Har du kjøpt varer i outlet butikken hvor verdien/prisen per vare er under 999 kr, må du selv bekoste retur eller bytte.

Skulle du å ønske å bytte til et annet produkt, må vi be deg returnere varen du har kjøpt og foreta et nytt kjøp i nettbutikken. Så snart vi har mottatt den returnerte varen, vil kjøpet krediteres og penger blir tilbakebetalt.

For fri frakt etikett (gjelder kun i Norge), send en e-post til: ordre@olajeans.com hvor du informerer ordre nummer for kjøpet ditt, med ditt navn, adresse, mob nr og e-post adresse.

Deretter sender vi deg en frakt etikett til din e-post adresse, som du kan benytte på varen du ønsker å returnere eller bytte.

Question Hvordan returnerer jeg en vare?
Answer

Skulle du ønske å returnere en vare som du har kjøpt hos oss, så hjelper vi deg selvsagt med det. Varer over 999 kr (gjelder kun i Norge), er fraktfritt og vi bekoster også retur kostnader på varen. Det du skal gjøre er følgende:

Send oss en e-post til ordre@olajeans.com hvor du informerer ordre nummer for kjøpet ditt, med ditt navn, adresse, mob nr og e-post adresse. Deretter sender vi deg en frakt etikett på e-post som du kan benytte på varen du vil returnere.

Returnerer du en vare til verdi under 999 kr, ta gjerne kontakt med oss på samme e-post adresse, så får du tilsendt detaljert informasjon hvordan du skal returnere varen på best og mest effektive måte.

Returadresse er:

OLAJENS DENIM AS
Kobbervikdalen 69
3036 DRAMMEN
E-post: ordre@olajeans.com
Mobil nr: 472 40 482

Question Hvor lang tid gjelder returretten fra jeg mottar varen?
Answer

Fra varen er mottatt gjelder angrefristloven om 14 dager åpent kjøp. Fristen anses overholdt, dersom varer er mottatt innen fristen eller melding om retur er sendt innen fristens utløp, og du kan vise til dokumentasjon på dette.

Question Hvordan registerer jeg en reklamasjon?
Answer

Det skjer, dessverre, at produkter kan være defekt og har feil og mangler. Heldigvis er det av sjelden art.

Skulle dette skje deg når du mottar en vare fra oss, så ber vi deg om å benytte returskjema som ligger ved forsendelsen. Her spesifiserer du så nøye som mulig hva som er feil på varen, og sender skjema sammen med produktet tilbake til oss.

For å motta fri frakt etikett (gjelder kun i Norge), så opprettes det en retur til e-post

 ordre@olajeans.com hvor du informerer ordre nummer for kjøpet ditt, med ditt navn, adresse, mob nr og e-post adresse.

Deretter sender vi deg en frakt etikett på e-post som du kan benytte på varen/varene du vil returnere.

Question Hvordan blir jeg refundert ved retur?
Answer

Så snart din retur er kommet frem, mottatt og godkjent på vårt lager, blir pengene for returnerte varer tilbakebetalt deg. Dette vil da skje på samme måte som den betalingsløsningen du valgte under kjøp av varen.

Som regel vil pengene refunderes i løpet av 1-2 virkedager etter godkjent retur, men det kan også ta inntil 5 virkedager, avhengig av hvilken betalingsform du velger, eller ved høytider osv.

Question Produktet jeg kjøpte er merket OLAJENS og ikke OLAJEANS, er det feil på produktet?
Answer

I 2022 ble Olajens rebrandet til Olajeans, da vi lanserte merket også utenfor Norge.

Både Olajens og Olajeans er like autentiske og produsert av oss. Mottok du et produkt med Olajens, så betyr det kun at jeansen er produsert før «rebrandingen».

Vi tok en beslutning om at med hensyn til både miljø og det rent forretningsmessige, vil vi fortsette å selge alle jeans merket Olajens til de ikke lenger finnes på lager. Håper du heier på vår beslutning!